Toneelclub OCH met ‘Gestuiter in Pension De Ruiter’ in Laren

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)
LAREN/HOLTEN – Toneelclub OCH uit Holten speelt op zaterdag 21 januari het stuk ‘Gestuiter in Pension De Ruiter’ in zaal Witkamp in Laren. De klucht in 4 bedrijven begint om 16.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop via Laren en Oranje, op zaterdag 7 januari van 10.30 tot 11.30 uur.
Wat te doen als je pension, om in aanmerking te komen voor een prijs, op steeds onverwachter momenten gecontroleerd wordt? Want niet alles wat er in het pension van Karel en Coba gebeurt kan het daglicht verdragen. Zo wordt een van de kamers aan twee personen tegelijk verhuurd. Wat mogelijk is, omdat een van de huurders nachtdiensten draait.

Controleur

Nu houdt de controleur wel van een borreltje, dus op die manier valt er wel wat te ritselen. Maar als dan de huurders van de bewuste kamer gelijktijdig bezoek krijgen, lijkt het, het beste hun bestaan van nu af aan te ontkennen en de bezoekers zo snel mogelijk kwijt te raken. De overbuurvrouw, die alles achter haar gordijntjes in de gaten houdt, wil het mysterie graag oplossen.
Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via Laren en Oranje. Voor leden kosten ze € 10,00. Niet leden betalen € 12,50 en kinderen € 5,-. De prijs is telkens inclusief een consumptie. De kaartverkoop is op zaterdag 7 januari bij Witkamp tussen 10.30 uur en 11.30 uur.
Wie na afloop iets wil eten kan hiervoor terecht bij Witkamp. Het restaurant biedt een 3-gangenmenu voor 32,50 of plate service voor 17,50 euro.