Tante Pos woont voortaan samen met ‘Kees’

Officiële opening op Tweede Paasdag

0
Kees Koffie & Lunch maakt nu deel uit van Tante Pos (eigen foto)

LOCHEM – Op Tweede Paasdag (2 april) start Tante Pos aan de Molenstraat in Lochem met ‘Kees Koffie & Lunch’. De naam is een afgeleide van de achternaam van initiatiefneemster Nena Keessen die in de keuken wisselende gerechten bereidt van streekproducten.

Doorbraak naar naastgelegen pand
Voor Tante Pos is dit een mooi moment om de doorbraak met het naastgelegen pand aan de Bagijnestraat te vieren. Met deze doorbraak wordt zowel het winkel- als het horecagedeelte uitgebreid. ,,In het nieuwe gedeelte gaan we ons meer richten op living en horeca. Zo zijn er meer cadeauartikelen en woonaccessoires te koop”, vertelt Jitka Vrijman, eigenaresse van de winkel.

Lees verder onder de foto…

De doorbraak van Tante Pos naar het naastgelegen pand aan de Bagijnestraat (eigen foto)

Regionale producten
Het lunchconcept is een mooie samenwerking met Eet Regionaal, een webwinkel met streekproducten die ontstaan is uit een nauwe samenwerking tussen ruim vijfentwintig boeren en telers uit de Achterhoek en omgeving.

Initiatiefneemster Nena Keessen van Kees Koffie & Lunch zegt: ,,Het gebruiken van regionale producten heeft in mijn ogen veel pluspunten. Ten eerste weet ik waar de producten vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden, zo waarborg ik een goede oorsprong. Daarnaast spelen voor mij duurzaamheid en bijdragen aan de lokale economie een belangrijke rol. Bovendien zijn de producten met aandacht geteeld en bereid, verser en lekkerder.”

Opening
De opening is op Tweede Paasdag, 2 april, van 11:00 – 17:00. Tante Pos is elke dinsdag t/m zaterdag geopend. Kees Koffie & Lunch is woensdag t/m zaterdag geopend. Om de twee weken wisselt de menukaart.

Op 2 april zijn er leuke openingsacties.
Voor meer informatie: www.tantepos.com

Het nieuwe gedeelte van Tante Pos (eigen foto)