Tafeltennis: Roel Bogie versterkt eerste team van De Toekomst

0
Roel Bogie (eigen foto)

LOCHEM – Nijmegenaar Roel Bogie komt het eerste team van tafeltennisvereniging De Toekomst versterken. Hij voegt zich bij Rutger Carelse en Emine en Erik Ernst. De Lochemers werden onlangs kampioen in de 2e divisie. Met de toevoeging van Bogie hoopt het team goed te presteren op het op één na hoogste niveau van Nederland.

Roel Bogie speelt al vanaf zijn 12e in de eredivisie en kwam onder meer uit voor Taverzo in Zoetermeer en Smash in Hattem. Komend seizoen maakt hij de overstap van De Salamanders uit Wateringen naar De Toekomst.

Nieuwe uitdaging

Bogie zegt zin te hebben in het nieuwe avontuur: ,,Voor mij betekent deze transfer een nieuwe uitdaging. Ik vind het leuk om weer eens nieuwe tegenstanders te ontmoeten. Ik speel nu al jaren tegen dezelfde mensen. Verder vind ik het een uitdaging om als kopman het team te dragen. Ik wil mijn nieuwe teamgenoten graag helpen aan een stabiele positie in de eerste divisie.”

Bekijk HIER de website van De Toekomst.