SV Epse krijgt weer eerste elftal

0
SV Epse in actie (eigen foto)

EPSE – De afdeling voetbal van SV Epse staat sinds juli vorig jaar weer op eigen benen. En dat heeft de club geen windeieren gelegd. Het afgelopen jaar heeft de club heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen. Zowel bij de senioren als bij de jeugd. Dat leidt er volgend seizoen toe dat er weer een eerste seniorenteam op de been kan worden gebracht.

Tijdens de donderdagavondtrainingen is het veld haast te klein. De vereniging groeit. Dit seizoen beschikt de club over drie zondagteams (een tweede, een derde en een veteranenteam), een vrijdagavondteam en een viertal jeugdteams. Een eerste elftal was er even niet maar daar komt nu dus verandering in.

Oude bekende

De dorpsvereniging – die veel waarde hecht aan sportieve gezelligheid – gaat weer met een eerste elftal de competitie in. Met een oude bekende als hoofdtrainer. Herman Harleman begon zijn hoofdtrainerscarrière ooit bij SV Epse. Vanaf volgend seizoen staat de Deventer oefenmeester opnieuw aan het roer. Met zijn Voetbalschool Deventer is Harleman ook actief bij de Epser jeugd.

De selectie bestaat straks uit een mix van (nu nog) jeugdspelers, spelers die nu in het tweede spelen en een paar nieuwe spelers. Epse 1 komt uit in de 5e klasse zondagamateurs.

Nieuwe leden

Wie ambitie heeft om in de nieuwe Epser selectie te spelen of zin heeft om een balletje te trappen in een van de andere teams kan gewoon een keer komen meetrainen. Nieuwe voetballers vanaf 14 jaar zijn welkom. De eerste drie trainingen zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina of mail naar voetbal@svepse.nl.