Stichting Hulpverlening Lochem ontvangt donatie van Amway

1
Alowie Stijnenbosch, coördinator kerstpakketten van Stichting Hulpverlening Lochem en Rita Asselman, Amway Business Owner en penningmeester van Stichting Hulpverlening Lochem

LOCHEM – De Stichting Hulpverlening Lochem krijgt in het kader van de Internationale Dag van de Vrijwilliger (5 december) een donatie van 500 euro van Amway Nederland. De stichting is een van de 65 geselecteerde vrijwilligersorganisaties uit 270 nominaties in Europa.

Amway
Amway is Amerikaans bedrijf dat consumentenproducten levert in de categorieën beauty, wellness en homecare. De verkoop – in zo’n 100 landen – geschiedt uitsluitend via zelfstandige distributeurs, zogeheten Business Owners. Initiatiefneemster Rita Asselman van de Stichting Hulpverlening is er daar een van. Amway ondersteunt distributeurs die vrijwilligerswerk doen in hun eigen omgeving met de donaties.

Hulp
Het vrijwilligersinitiatief van Rita Asselman is één van de drie Nederlandse projecten die is geselecteerd voor een donatie van €500,-. Stichting Hulpverlening in Lochem heeft als doel om individuele financiële hulp te verlenen aan mensen die hiervoor buiten de reguliere hulp vallen in de (oude) gemeente Lochem.

Kerstpakketten
De Stichting helpt ook kansarme kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs door middel van cursussen. Rita Asselman is penningmeester van de stichting. Zij organiseert jaarlijks kerstpakketten-actie om een cadeau te bieden aan mensen die er anders nooit een krijgen én een zomeractie voor kansarme kinderen. In dit pakket zitten bonnen die ze kunnen inleveren bij lokale winkels zodat ze een aantal leuke activiteiten kunnen ondernemen.

1 REACTIE

Comments are closed.