Jasper Draaijer uit Lochem wint award met dj-act ‘Beatcrooks’

0

LOCHEM – Lochemer, Jasper Draaijer heeft met zijn dj-act ‘Beatcrooks’ de felbegeerde vakjuryprijs gewonnen tijdens het Party Awards Gala. Deze werd woensdag (30/11) gehouden in Raamsdonkveer.

Op zaterdag 10 december optreden van Beatcrooks bij Rob’s Gastrobar

Superblij
,,We waren al superblij met de nominatie voor ‘best opkomende act 2016’ en hebben als klap op de vuurpijl nu ook de ‘vakjuryprijs’ in ontvangst mogen nemen. Dat is een super bekroning op alle energie en passie die we erin hebben gestopt. Tijdens de uitreiking hebben 2 landelijk bekende festivals persoonlijk gevraagd of we bij ze willen komen optreden… dat is stiekem – naast een optreden in de tent tijdens de Keidagen – toch wel onze droom en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!’, aldus een enthousiaste Jasper Draaijer.

Lees verder onder de foto…

Jasper Draaijer en Frank Dijk alias the Beatcrooks. (foto: PR)
Jasper Draaijer en Frank Dijk alias the Beatcrooks. (foto: PR)

Beatcrooks
De werkzaamheden als ‘DJ Jasper’ is Draaijer momenteel aan het afronden. Vanaf 2017 kan hij volledig een nieuw avontuur aangaan met de dj-act ‘Beatcrooks’. Samen met partner-in-crime Frank Dijk uit Vragender richten ze zich op tent- en dorpsfeesten en festivals. Hun Led Robot, remixen en de professionaliteit van de act staken volgens de jury er met kop en schouders bovenuit.

Meer info op de website www.beatcrooks.nl

Klik op de play-knop linksboven op onderstaande afbeelding om naar de Beatcrooks te luisteren: