Spc Lochem speelt gelijk; Witkampers verliest

0
Spelmoment van Spc Lochem tegen TKA (foto: Nelly Harkink)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem heeft zondagmiddag (19/3) punten gemorst. Tegen TKA kwamen de Lochemers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Witkampers heeft in deze tweede competitiehelft echt zand in de motor. In Goor werd met 3-0 verloren van Twenthe VV.

Het gelijkspel van Lochem is met een blik op de ranglijst in 3B uitermate jammer. Sportclub Lochem staat vierde op 9 punten van de nummer 3 Columbia. Die laatste club speelde ook gelijk dus Lochem had bij winst 2 punten kunnen inlopen.

Achterstand
De blauw-gelen kwamen kort voor rust op achterstand door een doelpunt van Cemil Usta van TKA. Pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd wist Rico Lammerdink de gelijkmaker te scoren. Na het laatste fluitsignaal liep de Lochemse doelman Kuiper tegen een rode kaart aan wegens opmerkingen.

SBS 6 was aanwezig op sportpark De Elze voor de ingebruikname van de dug-outs (foto: Nelly Harkink)

Lochem had SBS 6 op bezoek voor opnamen voor Hart van Nederland. Lees HIER ons artikel hierover.

Witkampers
Witkampers leed in Goor opnieuw een nederlaag. Opponent VV Twenthe schoot 3 keer raak, de Larenaren niet één keer. Beide clubs wisselen van plaats op de ranglijst. Witkampers staat nu zevende.

Volgende week
Lochem moet volgende week uit tegen Heeten dat 10-de staat. Witkampers treft Overwetering uit Olst. Die tegenstander stond lange tijd schijnbaar ongenaakbaar aan kop maar heeft na de winterstop problemen. Het staat nu tweede, achter Lemelerveld.