Slootsmid Laren onder nieuwe leiding op naar 200 jaar

0
Vlnr: Jan te Luggenhorst, Bert Ebbekink, Henk Eggink, Berjan Ebbekink en André Ebbekink (foto: Slootsmid BV)

LAREN/BORCULO – Slootsmid BV in Laren en Borculo bestaat al 195 jaar. Als de voortekenen niet bedriegen wordt ook de 200e verjaardag fluitend gehaald. De broers Berjan en André Ebbekink nemen de aandelen van Slootsmid over van de huidige directieleden Jan te Luggenhorst, Henk Eggink en Bert Ebbekink. Zij zijn blij dat de continuïteit en dienstverlening is gewaarborgd.

Berjan Ebbekink neemt de rol van algemeen directeur op zich en wordt het primaire aanspreekpunt. Hij is al vele jaren werkzaam bij Slootsmid als een van de drijvende krachten in de doorontwikkeling van de mesttechniek. Zijn broer André is als aandeelhouder betrokken bij het bedrijf.

Modern bedrijf

Overigens houdt Bert Ebbekink de komende jaren nog een actieve rol binnen het bedrijf.  Slootsmid heeft zich ontwikkeld tot een modern, innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin & park en mesttechniek. De nieuwe eigenaren hebben de ambitie om de uitdagende toekomst het hoofd te bieden. Ze zijn van plan om de ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en hier waar nodig op in te spelen.

Wat betreft de activiteiten van Slootsmid verandert er zowel in Laren als in Borculo niets. Er is een solide basis, met een goed team van medewerkers, sterke merken en eigen producten, die verder uitgebouwd kan worden.

Vertrouwen

“Namens de huidige directie willen we alle klanten, leveranciers, (oud-)medewerkers en overige relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze met de nieuwe directie wordt voortgezet en wensen hen dan ook heel veel succes”, zo laten Jan te Luggenhorst, Henk Eggink en Bert Ebbekink weten in een nieuwsbrief voor relaties.

Open huis

Op zaterdag 16 april wordt tijdens een open huis aandacht besteed aan de overdracbt. Meer informatie volgt laten, onder meer via www.slootsmid.nl.