Slachtoffer schietincident Arnhem zou man uit Laren zijn

0
Foto ter illustratie (bron: rgbstock.com)

ARNHEM/LAREN – De man die vrijdagavond in Arnhem werd doodgeschoten zou een inwoner van Laren (Gld) zijn. Dat melden diverse (online) media. Dagblad de Gelderlander schrijft dat het een ‘kunstenaar en handelaar uit Laren’ is. In andere mediaberichten wordt ook een naam van het slachtoffer genoemd maar die konden we nog niet bevestigd krijgen.

De Larenaar werd vrijdagavond in zijn zwarte Jeep zwaargewond aangetroffen. Hij overleed later aan zijn verwondingen. In de nacht van vrijdag op zaterdag vond de politie van Arnhem bij een inval in een woning een zwaargewonde man. Ook hij zou later zijn overleden later in het ziekenhuis in Nijmegen.

Andere moordzaken

De politie onderzoekt het verband tussen de twee zaken en houdt er rekening mee dat de directeur van het incassobureau betrokken was bij nog twee andere moordzaken. Een daarvan speelde vrijdagmiddag in Amersfoort. Daar werd bij het station een dode man in een auto aangetroffen. Over de andere moordzaak die door de politie wordt onderzocht is niets bekend.

Later meer…