Home Jongeren Schouwburg Lochem nodigt jongeren uit aan tafel

Schouwburg Lochem nodigt jongeren uit aan tafel

0
(bron: Schouwburg Lochem)

LOCHEM – Schouwburg Lochem gaat in 2024 van start met een jongerenpanel om de wensen en behoeftes van de doelgroep 15 tot 26 jaar in beeld te brengen. “Wij willen graag weten welke films en voorstellingen voor deze doelgroep interessant zijn. Zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat Schouwburg Lochem een bruisende plek gaat worden, ook voor jongeren!” aldus theaterprogrammeur Sheila van Dongeren.

Het jongerenpanel zal tijdens een aantal brainstorm- en pizzasessies meedenken over de invulling van de programmering van Schouwburg Lochem. Vragen die op tafel komen zijn onder andere: Hoe laten we de schouwburg aansluiten bij de behoeften van jongeren in de gemeente? Welke voorstellingen moeten daarvoor op de agenda komen? Maar ook welke evenementen moet Schouwburg Lochem voor deze doelgroep organiseren?

Antwoorden

Programmeur Sheila van Dongeren: “Samen met de jongeren gaan we heel graag op zoek
naar de antwoorden op die vragen en nog vele anderen!” Iedereen tussen 15 en 26 jaar die graag wil meedenken over de mogelijkheden die schouwburg kan bieden aan jongeren kan zich aanmelden. Vooral jongeren die barsten van creativiteit en ideeën en die bovendien graag pizza lusten worden gevraagd zich te meden voor het panel.

Voor meer informatie/aanmelden kan een DM via de social media-kanalen worden gestuurd. Mailen kan via: marketing@schouwburglochem.nl