Regionale band Switch bij In den Olden Keijzer

0
Switch (foto: PR)

LOCHEM – Zaterdag (26/10) staat de band Switch op het podium van café In den Olden Keijzer. Deze coverband speelt pop-/rockcovers die zijn voorzien van een eigen jasje. De repertoirekeuze is verrassend; wel bekende nummers maar niet per se top-10.

De band heeft Borculo als thuisbasis, maar heeft ook muzikanten uit Borne, Enschede en Almen aan boord. Op hun website is te lezen: ‘We zijn niet zo van de wervelende show. Liever steken we die energie in gezelligheid en ons plezier in het maken van muziek.’

Ervaring

Er zit veel muzikale ervaring in Switch. De achtergrond is zeer divers. Van feestmuziek tot metal- en popbands. Lochemers die het zondagse frühschoppen tijdens de Keidagen wel eens bezoeken herkennen wellicht het gezicht van zangeres Jeanette Wensink. Ze is al ruim 10 jaar zangeres bij de befaamde Edelweiss Kapelle uit Gelselaar. Verwacht bij switch echter geen ‘Sierra Madre’.

Bezetting

De band heeft verder ook nog een mannelijke zanger, 2 gitaristen, bas en drums. Het optreden bij In den Olden Keijzer begint zaterdagavond rond 22.00 uur. De toegang is gratis.

Zie ook de website en Facebookpagina van het café aan de Bierstraat in Lochem.