Regiobank / Hypotheekdesk Lochem aan de slag op nieuwe plek

0
Regiobank, Hypotheekdesk en Makelaarsdesk Lochem gaan verder in dit pand (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – De Regiobank, Hypotheekdesk en Makelaarsdesk Lochem zijn neergestreken in het nieuwe pand aan de Nieuwstad. Daar stond ook het vorige onderkomen maar daar houdt de vergelijking wel op. Op de nieuwe stek is het ruimer, lichter, representatiever en functioneler.

Opening
Vrijdagmiddag (27/10) vond al de officiële openingshandeling plaats. Eigenaren Eric en Carolien Langermans lieten dat over aan hun dochter. ,,Omdat de jeugd de toekomst heeft”, zo was de gedachte. Erik Langermans is erg tevreden over het resultaat maar is ook blij dat de ingrijpende operatie achter de rug is. ,,Zondag even de benen strekken en dan maandag back-to-normal. Daar zie ik naar uit”, zo zei hij zaterdag.

Open huis
Zaterdag werd er open huis gehouden voor iedereen die nieuwsgierig was naar het resultaat van een korte maar ingrijpende verbouwing van het pand waar eerder Sensire was gevestigd. Die organisatie houdt overigens nog wel kantoor in een ander deel van het gebouw, net als het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Kasfunctie
De Regiobank kan vanaf nu ook voldoen aan de veiligheidseisen die horen bij een kasfunctie. Geld storten en opnemen door ondernemers en particulieren behoort nu tot de mogelijkheden.

Lees HIER een eerder artikel over de Regiobank, Hypotheekdesk en Makelaarsdesk Lochem.