Projectkoor Eefde: Scratchdag met het Gloria van Vivaldi

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

EEFDE – Projectkoor Eefde houdt op zaterdag 28 september een scratschdag. Dit is een uitgelezen gelegenheid voor wie houdt van zingen in een koor maar geen tijd heeft om elke week te repeteren. Zoals de naam al zegt gebeurt tijdens een scratchdag alles vanaf scratch. Repetities en uitvoering op dezelfde dag.

Vivaldi

Het Gloria RV 589 van Antonio Vivaldi wordt op de korrel genomen. Dit stuk kent naast koordelen ook enkele solodelen. Muzikale ondersteuning komt van orgel en hobo. De dag staat onder leiding van Miriam Westgeest, de vaste dirigent van het projectkoor.

De partituur en luisterbestanden worden begin september ter beschikking gesteld, zodat iedereen thuis al wat kan oefenen. Koorervaring is niet nodig.

Publiek welkom

De koorrepetitie begint ‘s zaterdags om 9.30 uur en het afsluitende concert staat om 17.00 uur gepland. Daarbij zijn dan alle familieleden, vrienden en buren welkom om te komen
beluisteren.

Aanmelden

Aanmelden kan via scratch.2019@projectkooreefde.nl, liefst voor 15 augustus. Vermeld daarbij naam, adres en woonplaats en stemsoort. De kosten voor de dag zijn € 45,00 inclusief partituur en lunch. Dit kan worden overgemaakt op NL58 RBRB 0941 6288 17. Vermeld daarbij ook naam en woonplaats en ‘SCRATCH 2019’. De inschrijving is definitief zodra het bedrag is ontvangen.

Kijk voor meer informatie over het koor op de website www.projectkooreefde.nl