Poelier ‘t Vöske beleeft succesvolle start in nieuwe pand

0
De nieuwe zaak van Poulier 't Vöske aan de Haalmansweg (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Poelier ‘t Vöske heeft vrijdag de splinternieuwe zaak geopend aan de Haalmansweg. Bij binnenkomst is meteen duidelijk: hier valt wat te kiezen. Eigenaar Jeroen Hoffman is erg tevreden over de eerste dag, want de loop zat er volgens hem meteen al lekker in.

Hoffman nam eind vorig jaar het voormalige pand van Top Casings over van de gebroeders Van Oene. Over zijn plannen schreef LochemsNieuws in januari al een bericht. Na veel slopen, opbouwen en inrichten konden de deuren vrijdagochtend open voor de klanten.

Ter plekke eten

Binnen vallen naast een grote en goed gevulde koelvitrine een aantal zitjes op. Het is nu namelijk ook mogelijk om ter plekke wat te eten. Dat lijkt aan te slaan. ,,Het zat hier tussen de middag meteen al vol”, zo zegt Jeroen Hoffman. Daar is hij erg tevreden over, want die voor hem nieuwe ‘tak van sport’ is best spannend.

Ruimte

In de rest van het grote pand bevinden zich een moderne keuken, koel- en vriesruimten en productieruimte voor producten die zijn bestemd voor onder meer horeca en supermarkten in de wijde regio. Verder heeft Hoffman nu de ruimte voor zijn vele verhuurartikelen op het BBQ’s en buffetten op locatie.

Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.poeliertvoske.nl.

De nieuwe zaak van Poulier ‘t Vöske aan de Haalmansweg (foto: LochemsNieuws)