PC-hulp Francois beschikbaar in kern Lochem

0
Computerhulp voor senioren is een van de diensten van PC-Hulp Francois
(gesponsorde inhoud)
LOCHEM – Wie in Lochem kampt met computerproblemen of wie behoefte heeft aan ondersteuning kan terecht bij PC-Hulp Francois. Enkele voorbeelden van de verleende diensten zijn: werkplekbeheer voor ZZP-ers en kleine bedrijfjes, PC hulp voor particulieren en privé-computerles voor senioren. Dat laatste bij de mensen thuis, in hun vertrouwde omgeving en op hun eigen laptop of pc.
Francois richt zich (voorlopig) uitsluitend op de kern Lochem. Hij kan behulpzaam zijn bij de installatie van een nieuwe PC en randapparatuur, zoals printers. Een trage PC weer vlot laten lopen en deze voorzien van virusbescherming is ook mogelijk. Alle aangeboden diensten zijn HIER te vinden

Veel ervaring

Francois heeft veel ervaring in de automatisering. Dit begon al in 1980 als medewerker van het computercentrum van de NMB-bank. Destijds werd nog gewerkt met zogeheten mainframes van IBM. In de jaren ’90 schakelde Francois via een opleiding naar de PC.
Hij belooft met name senioren met veel geduld wegwijs te maken op de computer, maar ook bij het gebruik van bekende softwarepakketten als Word en mailprogramma’s.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website francois.nu.