Openluchtspel 2018: ‘Het Groene Goud’ [met kleurplaat!]

0
In het openluchtspel 'Het Groene Goud' draait het om de botsing tussen Achterhoekse nuchterheid en Italiaans temperament.

LOCHEM – Het openluchtspel van 2018 heet ‘Het Groene Goud’ en de subtitel luidt: ‘Je verdient geen cent zonder temperament!’ Achterhoekse nuchterheid versus Italiaans temperament op het Lochemse platteland.

Onderaan dit bericht is een kleurplaat te downloaden!

Olijfgaard
Boerenzoon Henk Stuggink haalt een hele Italiaanse familie naar zijn boerderij om een olijfgaard op te zetten in de Achterhoek. Na jarenlang tegengewerkt te zijn door zijn ouderwetse vader Hendrik-Jan, denkt hij in navolging van de wijnboeren zijn slag te slaan met dit exotische product.

Tijdens het openluchtspel van 2018 zal blijken of Stuggink erin slaagt rijk te worden met ‘het groene goud’ of dat hij uitglijdt over de gladde praatjes van de Zuid-Europese gasten.

De voorstellingen zijn op 29 en 30 juni en op 6 en 7 juli.

Sponsor
Wandelwinkel Holiday Sport sponsort Openluchtspel Lochem. De bedoeling is om de komende 5 jaar samen te werken. Aanleiding was de behoefte aan een caravan voor het openluchtspel. Deze caravan is nodig omdat ‘de jongens’ in het stuk naar de Zwarte Cross willen.

Holiday Sport wil via de sponsoring aandacht vragen voor het feit dat het bedrijf veel meer te bieden heeft dan alleen caravans. Alles op het gebied van outdoor en een omvangrijke afdeling voor reisboeken, kaarten en wanderartikelen.

Hieraan is een kleur/ontwerpwedstrijd gekoppeld voor jong en oud. Het mooiste ontwerp komt op de caravan die in het openluchtspel gebruikt gaat worden.  Tot en met 12 mei (op de braderie van de Keidagen of via info@openluchtspellochem.nl) is het mogelijk de kleurplaat in te leveren.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 1 juni. Voorverkoopadressen: VVV Lochem, Kapsalon Lamar (Laren), Attent Frank Bannink (Barchem) en online. Of voor aanvang van elke voorstelling aan de kassa van het theater.

De prijzen zijn als volgt:

Prijzen
Volwassen € 12,-
Kinderen t/m 12 jaar € 6,-

 

Kleurplaat
Download hier de kleurplaat (pdf-bestand)

Kijk voor meer informatie op de site van het openluchtspel: www.openluchtspellochem.nl en/of download binnenkort de app.

Dit is een afbeelding van de kleurplaat. Wil je ermee aan de slag? Download dan het pdf-bestand via de bovenstaande link.