Online-kaarten voor BLØF in Lochem in no-time weg

0
FOTOPERSBURO JAN SIBON) CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2535744

LOCHEM – De online-kaarten voor het concert van BLØF op 10 juni in Lochem waren woensdagochtend binnen een paar uur uitverkocht. Het gaat om 1500 kaarten. Wie misgreep krijgt vrijdagochtend nog een kans als bij de VVV in Lochem nog eens 500 kaarten in de verkoop komen.

Vijf minuten
,,Toen de verkoop om 8.00 uur begon gingen er binnen 5 minuten al zo’n 300 kaarten weg”, meldt Laura van der Linde namens de Stichting Openluchttheater Lochem (STOL). De eerste indruk is dat het leeuwendeel van de kaarten in Lochem en in de nabije regio zijn verkocht.

Peilen
De voorspoedige voorverkoop houdt niet in dat STOL onmiddellijk gebruik gaat maken van de optie op een tweede concert van de Zeeuwse band op 11 juni. ,,We gaan daar over nadenken. We overwegen eerst de belangstelling te gaan peilen, want zo’n tweede avond moet vanwege de kosten ook nagenoeg uitverkocht raken om rendabel te zijn”, zegt Laura van der Linden. Daarbij speelt mee dat BLØF zelf net is begonnen met de kaartverkoop voor de nieuwe theatertour.  Als de verstokte fans uit andere delen van het land voor die optie kiezen is het de vraag of je in de regio nog eens bijna 2000 kaarten kunt verkopen.

VVV
Vrijdagochtend om 10.00 uur start de voorverkoop van de laatste 500 kaarten bij de VVV aan de Markt.