Jeroen Toet presenteert opnieuw Sportverkiezing Lochem

0
Jeroen Toet (foto: Anne Beurmer/AB Fotografie)

LOCHEM- Jeroen Toet, sportverslaggever bij Southfields presenteert op 4 maart opnieuw de Sportverkiezing. Hij is onder meer bekend als verslaggever van de Tour du Jour 2015, PSV TV. Ook fotograaf Anne Beumer van AB Fotografie is opnieuw aangetrokken om de avond vast te leggen op beeld.

Voordrachten
De voordrachten voor de Sportverkiezing Lochem 2016 stromen binnen, zo laat de organisatie weten. Tot nu toe zijn er meer dan 15 voordrachten in verschillende categorieën gedaan. De voordrachten komen uit diverse kernen in de gemeente Lochem en vertegenwoordigen een breed scala aan sporten. Ook dit jaar hoopt de werkgroep een recordaantal voordrachten te halen, want voordragen kan nog tot 22 december aanstande.

Categorieën
Meer informatie staat op www.sportverkiezinglochem.nl. Daar zijn ook de aanmeldingsformulieren te vinden. Naast de bekende categorieën als sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar is er sinds vorig jaar ook de categorie sportvrijwilliger van het jaar. Ook hiervoor kunnen nog mensen worden voorgedragen.

De prijzen worden op 4 maart uitgereikt in de Schouwburg Lochem.