Normaal op Hemelvaartsdag weer naar Lochem

0
Normaal in actie tijdens het concert op Hemelvaartsdag 2019 (foto: Niek Hidding)

LOCHEM – Normaal doet op Hemelvaartsdag 2022 een nieuwe poging om een concert te geven op het tractorpullingterrein aan de Brinkerinkweg, tussen Lochem en Barchem. Op 26 mei zijn ook Di-rect, Sloper en BZB van de partij. Mogelijk worden hier nog andere namen aan toegevoegd. De voorverkoop start aanstaande vrijdag (17/12).

Dit heeft Mojo Concerts bekend gemaakt. Normaal stond in 2019 voor het eerst op het podium aan de Brinkerinkweg, voor ruim 20.000 fans. Door corona kwam het toe nu toe niet van een vervolg.

Cesar Zuiderwijk

Sloper is overigens een band met Cesar Zuiderwijk, de drummer van Golden Earring. En BZB is een Brabantse band die metal combineert met Ierse klanken. Di-rect behoeft nauwelijks nadere introductie. De band bestaat al ruim 20 jaar en heeft een stevige live-reputatie.

Tickets

Mensen die vorig jaar een ticket kochten voor het toen geannuleerde concert kunnen donderdag gebruik maken van de pre-sale. Zij ontvangen een mail van Mojo met nadere instructies. Wie eerder gekochte tickets inwisselde tegen een voucher, kunnen deze inzetten om nieuwe kaartjes te kopen.

De kaartverkoop start vrijdag om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl of telefonisch via 0900 – 300 1250 en www.mojo.nl.