No Romeo’s schudt corona van zich af in online video

0

GORSSEL – In een nieuwe videoproductie laat de Gorsselse Vocal Group No Romeo’s een nieuwe kant van zichzelf zien. Naast hun kenmerkende close harmony-geluid experimenteren de dames in ‘Shake it Off’ met rap, ad libs en body percussion.

“Dit is bij uitstek ons moeilijkste én tofste online project”, vertelt Daniëlle van de projectgroep. “We hebben in coronatijd alles uit de kast gehaald om digitaal te repeteren en nieuwe technieken uit te proberen. Met dit nummer schudden we alle zorgen letterlijk van ons af. Shake it off!”

Women power

Dirigent Christoph Mac-Carty legt de lat online hoog. Christoph: “Er zit volop energie in deze groep vrouwen en dat komt er muzikaal helemaal uit met dit nummer van Taylor Swift. We hebben ons niet laten beperken door corona, maar zijn gaan experimenteren met verfrissende sounds. Gewoon lekker doen. Dat is women power!”

Vriend worden?

Om te kunnen blijven experimenteren is No Romeo’s op zoek naar supporters. Voor € 15 per jaar kan men Vriend worden en het koor een steuntje in de rug geven om muzikaal door te groeien en bekender te worden. Vrienden krijgen bij concerten, zodra die weer mogen, een ereplaats.

Meer informatie op: www.noromeos.nl/vrienden