Nieuwe sponsor voor Tractorpulling Team Hurricane

0
Sponsor André Olden (rechts) poseert samen met Gerrit (l) en Tom Esselink bij de Hurricane (eigen foto)

LOCHEM/BARCHEM/LAREN – Aan de vooravond van de ‘thuiswedstrijd’ tijdens het jaarlijkse Tractor Pulling evenement in Lochem presenteert het Larense Team Hurricane een nieuwe sponsor. Makelaar én fan van het eerste uur, André Olden, gaat de Hurricane financieel ondersteunen.

Olden Makelaars uit Bathmen was al actief als sponsor van Team Zapo. Dit Bathmense team verkocht de machine vorig jaar na afloop van het seizoen en hield op te bestaan. André Olden wilde graag dichtbij huis actief blijven als sponsor in tractorpulling-wereld. En bij voorkeur opnieuw in de Superstock-klasse. Hierin komt ook Team Hurricane van vader en zoon Esselink uit.

Logische keuze

De keuze voor deze nieuwe samenwerking lag dus voor de hand. De Hurricane is al meer dan 35 jaar een begrip. Eerst met Lochem en later met Laren als thuisbasis. André Olden volgt de sport al meer dan 35 jaar.

Plannen

Tijdens de vrijdag en zaterdag (2 en 3 augustus) gehouden Tractor Pulling Lochem wordt via de bestickering van de Hurricane – een Fendt 936 –  al voor iedereen duidelijk wie de nieuwe sponsor is. Voor 2020 en de daarop volgende jaren liggen plannen klaar voor de inhoudelijke uitbouw van de sponsoring en de doorontwikkeling van de tractor.

Regionale teams

Naast de Hurricane komen vrijdag en zaterdag nog meer regionale rijders aan de start, zoals de Iessel Diesel uit Gorssel en Rough & Tumble uit Heino. Beide zijn op vrijdagavond te bewonderen.

40 jaar Hurricane

De Hurricane zelf komt op zaterdag in actie in de arena aan de Lochemseweg. Het team viert het 40-jarig jubileum en bijt, als een van de favorieten, de spits af in de Superstock-klasse. Dan verschijnt ook nog Blue Thunder uit Tonden (gemeente Brummen) aan de start.

In komen er dit weekend zo’n 125 equipes in 15 klassen naar Lochem. LochemsNieuws schreef eerder DIT artikel over het aanstaande evenement.

Nog kaarten verkrijgbaar

De organisatie meldde donderdag dat er nog kaarten aan de kassa te koop zullen zijn. Op vrijdag is dan ook een passe partout te koop dat recht geeft op toegang voor beide dagen.

Meer is te vinden op de Facebook-pagina en de website van Tractor Pulling Lochem.