Nieuw uitzendbureau in Lochem: Flexmakers

0
Frank Brummel en Mayke Kettelerij waagden de oversteek naar hun eigen bedrijf: Flexmakers (eigen foto)

LOCHEM – In Lochem is een nieuw uitzendbureau gestart. Flexmakers is het bedrijf van Mayke Kettelerij en Frank Brummel. Samen gaan ze al ruim 25 jaar mee in de uitzendbranche en besloten voor zichzelf te beginnen. Ze zien kennis van de bedrijven én de mentaliteit in de regio als hun sterke punt.

“Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht voor mensen leidt tot de beste match. Samen met de kandidaat wil ik erachter komen welke talenten en ambities hij heeft. Waar wordt hij gelukkig van, wat drijft hem? Op al deze vragen en meer wil ik een antwoord”, aldus Frank. “Openheid in onze gesprekken is de snelste weg naar de kern van de zaak en daarmee ook naar de oplossing van jouw probleem”, vult Mayke aan.

Vaste of tijdelijke werknemers

Tegen bedrijven zegt het tweetal: “Wij kunnen wel zeggen hoe het hier werkt in de regio. Een bedrijf kan altijd bij ons aankloppen. Het maakt niet uit of ze opzoek zijn naar vaste of tijdelijke werknemers. Wij hebben een breed netwerk en wij zorgen ervoor dat we de personen uitzoeken die bij het bedrijf passen”, zo luidt de boodschap.

Contact

Wie op zoek is naar werk of naar nieuwe medewerkers kan terecht bij Flexmakers. Contact zoeken kan via de website maar de deur van het kantoor aan de Oosterbleek 59 in Lochem staat ook open voor persoonlijk contact.

 

 

s.”