Lochemse Zaken Panel over ondernemersklimaat in gemeente

0
Molenstraat Lochem (archieffoto: LochemsNieuws)

LOCHEM/GORSSEL – Wat vindt u van het ondernemersklimaat in de gemeente Lochem? Deze vraag staat centraal bij de tweede vragenlijst van het Lochemse Zaken Panel.

Vragen die aan de orde komen zijn onder meer: Wat zijn voor u belangrijke kwaliteiten van de gemeente waar u onderneemt? En: Zou u de gemeente Lochem als vestigingsplaats kunnen aanbevelen bij andere ondernemers? Ook kan worden aangegeven wat er ontbreekt aan het ondernemersklimaat in de gemeente Lochem.

Het Lochemse Zaken Panel is sinds afgelopen voorjaar actief. Ondernemers die zich hiervoor aanmelden krijgen een paar keer per jaar het verzoek om een vragenlijst in te vullen en zo mee te denken met de gemeente. De tweede vragenlijst staat nu open voor deelnemers. Meedoen kan tot en met 15 oktober.

Toekomstplannen

De gemeente Lochem wil ook graag van ondernemers horen hoe zij tegen de toekomst aankijken en hoe zich dit vertaalt in plannen. Deze informatie helpt de gemeente om waar dat kan aan te sluiten op wensen.

Aanmelden

Aanmelden als deelnemer van het Lochemse Zaken Panel kan via de website www.lochemsezakenpanel.nl. Onderzoeksbureau Moventem voert het onderzoek uit.