Maandagavond van de bieb met Gijs Wilbrink

0
Gijs Wilbrink (foto: Stefan van den Bergh/PR BIJ de Bieb)

LOCHEM – Muziek en literatuur gaan hand in hand tijdens de ‘Maandagavond van de bieb’ die op maandag 27 mei wordt gehouden in de Schouwburg Lochem. Dan is Gijs Wilbrink te gast. De schrijver vertelt over zijn boek ‘De Beesten’ en speelt enkele nummers live. Een primeur volgens de bibliotheek.

Voor deze avond heeft Gijs Wilbrink een speciale lezing uitgewerkt over het boek ‘De Beesten’ en de muziek die erin zit. Gijs gaat delen voorlezen en praten over de muziek die hem en het verhaal geïnspireerd hebben. Het is de eerste keer dat Gijs, naast het vertellen, ook zelf muziek gaat spelen. Na het optreden is er ruimte voor een vraag- en antwoordsessie met het publiek en een signeersessie.

Over de schrijver

Gijs Wilbrink (Doetinchem, 28 februari 1984) is een Nederlands schrijver, muzikant en podcaster. Hij groeide op in Ulft in de Achterhoek. Zijn debuutroman ‘De Beesten’ uit 2022 speelt zich in deze streek af en is met meerdere prijzen beloond. Naast muzikant in diverse bands, onder andere  Tenement Kids  en Zero Zero Zero, is hij medeoprichter van
podcastplatform ‘Vriend van de Show’. Met actrice Anna Drijver en regisseur Ivo van
Aart maakt hij de filmpodcast ‘Nooit Gezien’.

De ‘Maandagavond van de bieb’ is een samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en BIJ de bieb.

Informatie
Datum: maandag 27 mei 2024
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Schouwburg Lochem
Kosten: € 12,50 (leden) € 15,- (niet-leden)

Aanmelden kan via DEZE LINK.