Lochemse Ondernemersavond met ‘Gijp’ zelf

0

LOCHEM/LAREN – De jaarlijkse Lochemse Ondernemersavond wordt dit keer gehouden op donderdag 16 november in Witkamp in Laren. Hoofdgast is René van der Gijp, die onder vuur wordt genomen door Hendrik Jan Lovink en Ronnie Degen van de Feestfabriek en sportverslaggevee Bert van Losser van RTV-Oost.

Lovink maakte jarenlang deel uit van Jovink & The Voederbietels en Ronnie Degen is tevens inwoner van Laren en voorzitter van de plaatselijke ondernemersvereniging. De avond wordt georganiseerd door de netwerk- en ondernemersclubs en de Industriële Kring Lochem (IKL) in samenwerking met de gemeente.

Humor
Dit jaar staat een ondernemerspanel op het programma over ‘Humor en ondernemerschap’. Dat thema is wel besteed aan oud-voetballer en tv-persoonlijkheid René van der Gijp en zijn ondervragers. Vragen als ‘wat maakt ondernemen zo leuk?’ en ‘hoe houd je als ondernemer energie over voor andere dingen in het leven?’ komen uitvoerig aan bod.

Wethouder
Ingrid de Pagter, wethouder Economische Zaken maakt de Lochemse Ondernemersavond dit jaar voor de eerste keer mee. Zij zal de avond officieel openen. “Ik kijk ernaar uit om alle ondernemers uit onze gemeente bij elkaar onder één dak te zien. Het programma klinkt veelbelovend. Ik ben benieuwd naar wat er leeft bij ondernemers en hoe we samen voor een nog beter ondernemersklimaat kunnen zorgen. Daarover ga ik graag in gesprek”, aldus de wethouder.

Netwerken
Na het ondernemerspanel wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel. De ondernemersavond blijft geliefd. Vorig waren ruim 250 ondernemers van de partij.
Doel van de avond is met elkaar kennis uit te wisselen, elkaar te leren kennen en daarmee de economische samenhang in het Lochemse bedrijfsleven te bevorderen.

Informatie
Meer informatie en aanmelden: www.lochemseondernemersavond.nl. Voor leden van de
ondernemersverenigingen en netwerkclubs is de deelname gratis. Niet-leden betalen € 10 bij de entree. De avond duurt van 19.30 tot 23.00 uur.