Ides of May verder onder de naam PittCrew

0
Foto's: Niek Hidding en LochemsNieuws

LOCHEM – PittCrew is de nieuwe naam voor de Lochemse band Ides of May. Dat heeft de nieuwe zanger Herman Priester woensdagochtend (8/11) bekend gemaakt. Na het overlijden van zanger Ap Daalmeijer in mei van dit jaar besloten de overige bandleden na aanvankelijke twijfel om toch door te gaan maar niet onder dezelfde naam.

Biermerk
,,Waar de nieuwe naam vandaan komt is moeilijk uit te leggen maar het heeft maken met een onbekend biermerk en het personeel van Max Verstappen”, zo laat Herman Priester weten. Hij werd na een korte zoektocht gekozen als zanger. Hij speelde al eerder samen met gitarist Maarten Emmen en drummer Jeroen Mense.

Concerten
Momenteel repeteert de band hard om er klaar voor te zijn als het podium roept. Vooralsnog staat een concert in het openluchttheater in 2018 vast en zijn er een aantal nog niet bevestigde data.

Er bestond al eerder een band die Pitt Crew (met spatie) heette. Deze uit Canada afkomstige band bracht een cd (Full Bleed) uit maar hield in 1996 op te bestaan. Pitt is overigens het goedkope huismerk-bier van Jumbo.