Lochems journalistiek talent gezocht!

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)

LOCHEM/GORSSEL – Ben je jong, of al wat ouder, en heb je belangstelling voor journalistiek, politiek, radio, podcast en/of andere vormen van media? Dan ligt er wellicht een uitdaging die leuk en leerzaam is. Het gaat in eerste instantie om een project dat zich voornamelijk richt op (lokale) politiek en radio. Maar ook voor wie graag schrijft zijn er mogelijkheden. Heel concreet kunnen we hier nog niet worden. Uitleg volgt na een eerste contact via onderstaande mailadres.

Voorlopig gaat het om vrijwilligerswerk. Maar op termijn is betaald werk – als zelfstandige – niet uitgesloten. Het opdoen van ervaring, onder begeleiding van ervaren mensen, is waardevol voor wie zijn talenten verder wil verkennen en ontwikkelen. Ondanks het feit dat dit bericht wordt gepubliceerd op LochemsNieuws is dit niet het platform waar het om draait. Bij het project zijn meerdere regionale media betrokken. Eigenaar Henri Bruntink van LochemsNieuws is wel de contactpersoon.

Politiek Actief

Mensen die eerder de cursus ‘Politiek Actief’ volgden via de gemeente Lochem worden in het bijzonder uitgenodigd om te reageren. Kennis van – en belangstelling voor – de lokale politiek is namelijk een pré. We zoeken mensen die – na het volgen van deze cursus – niet al heel actief betrokken zijn bij een lokale politieke partij. Een zekere mate van onafhankelijkheid is niet onbelangrijk. En je komt bij voorkeur uit de gemeente Lochem en weet daar de weg. Een eigen netwerk is uiteraard nog beter.

Benieuwd? Stuur een mail naar info@lochemsnieuws.nl waarin je kort uitlegt wie je bent en wat je (relevante) achtergrond is. En uiteraard zijn je contactgegevens van belang. Die worden alleen gebruikt voor dit project en zijn verder in veilige handen.

Reageren graag uiterlijk 5 juni. Latere reacties worden mogelijk minder snel beantwoord wegens vakantie.

(Als je dit bericht aantreft op sociale media reageer dan NIET daar, maar via het genoemde mailadres. Reacties via socials ontgaan ons gemakkelijk.)