Lezing Michiel Bussink over eten uit streek en natuur

0
Michiel Bussink (foto: PR)

LOCHEM – Journalist en voedselexpert Michiel Bussink houdt op donderdag 15 juni een lezing over lekker eten uit de eigen regio en uit de natuur.

Thema’s
Bussink is een geboren Achterhoeker en woont momenteel in Lettele bij Deventer. Hij schrijft over thema’s als eten en drinken, voedsel, land- en tuinbouw, natuur en landschap, cultuurhistorie, levensbeschouwing en zingeving.

Boeken
De belangstelling over voedsel uit de eigen omgeving neemt toe. Michiel Bussink haakt daar op in met boektitels als: Eten uit de buurt, Smaakboek Achterhoeks fruit, Lekker Landschap en Eten uit de natuur. Het Smaakboek Achterhoeks fruit is in 2011 door het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers uitgeroepen tot het streekboek van het jaar.

Info
De lezing wordt gehouden in de Bibliotheek Lochem aan de Dr. Rivestraat 3. Het begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Lochem, VVV Lochem en Bruna. De prijs is inclusief koffie of thee in de pauze en een drankje en een hapje na afloop. Michiel Bussink signeert dan desgewenst ook zijn boeken.

Reserveren en informatie: Bibliotheek Lochem, telefoon: 0573-252727.