‘Kerstbal’ In den Olden Keijzer met Appie & Stef en dj Henri B

0
LOCHEM – Het is al bijna een traditie: het ‘Kerstbal’ (of ‘Kerst met Ballen’) van café In den Olden Keijzer. Ap(pie) Daalmeijer zorgt – al dan niet samen met een muzikale kornuit – voor de live-muziek. DJ Henri B vult de rest van de avond in met muziek uit de periode 1960-1985. Dit jaar komt de live-muziek van het duo Appie & Stef. De avond wordt gehouden op zaterdag 17 december.
 

Appie & Stef
Appie & Stef is een twee generaties omvattend duo dat veel applaus oogst in het theater en op andere podia. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit repertoire van Bob Dylan en de bands waar Appie in speelde, zoals David Copperfield (Style), Thin Horse, Valentino’s en Ides of May. Stef Woestenenk is verder muzikaal actief met onder meer Moonyard, Claptunes en Stef & Co. (Bekijk ook de video onderaan dit artikel.)

DJ Henri B. in de studio van Radio573
DJ Henri B. in de studio van Radio573

Henri B
DJ Henri B vult de pauzes met muziek uit de rijke pophistorie en trekt de grenzen zo ongeveer bij 1960 en 1985. Henri B. was in de jaren ’70 dj van de legendarische Johnny Ketchup Roadshow van jongerencentrum Ungha in Lochem. Later was hij 1986 dj bij discotheek ‘t Luifeltje (later Cornerclub) in Lochem en bij diverse drive-in shows. Onlangs kwam hij opnieuw in actie tijdens de succesvolle reünie van de discotheek. Op dit moment is hij ook programmamaker (nieuws en muziek) bij Radio573

Het begint op 17 december rond 22.00 uur. De toegang is gratis.