Jongerenavond: ‘Wonen in Barchem?!?’

0
Nieuwbouw in Barchem (foto: werkgroep Wonen Vereniging Contact Barchem)
BARCHEM – De werkgroep Wonen van Vereniging Contact Barchem houdt donderdag 9 februari een speciale jongerenavond onder de titel: ‘Wonen in Barchem?!?’ Jongeren uit het dorp en het buitengebied wordt gevraagd hoe ze hun toekomst zien. Ga je voor een simpel rijtjeshuis, een luxe appartement, een boerderij in het buitengebied of een tiny house? Dit zijn thema’s die aan de orde komen.
Blijf je in Barchem of vertrek je naar de grote stad? Ook dat is een vraag die van belang is voor leefbaarheid van het dorp. Drie sprekers praten de jongeren bij over de ins & outs van wonen. Namens de gemeente Lochem vertelt beleidsadviseur wonen Alie Vreemann over de bouwplannen van de gemeente.

Informatie

Roel Bannink van de Verbouwmeesters geeft informatie over de (ver)bouw van huizen. En Erik Langermans vertelt namens RegioBank Lochem over de financieringsmogelijkheden.
Het tweede deel van de avond bestaat uit een nteractieve enquête die erop is gericht om de woonwensen van jongeren uit Barchem in kaart te brengen.

De werkgroep Wonen roept jongeren tot 35 jaar op om de avond te bezoeken. Oudere belangstellenden zijn overigens ook welkom. Vragen kunnen vooraf worden gesteld via: belangen@contact-barchem.nl. De werkgroep bestaat uit: Wilfried ten Brinke, Carlijn Enzerink, Daniëlle Metten, Erwin Ros, Dirk Rossel, Conny Spee-Demper, Gert Tessemaker en Albert Wonnink.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 9 februari van 20:00 tot 22:00 uur in de Barchkerk.  Inloop vanaf19.30 uur. De toegang is gratis.