Jeugd playbackt vrijdag tijdens ‘Barchem Jankt’

0
Foto ter illustratie (bron: Oscar Keys / Unsplash)

BARCHEM – Maar liefst 16 acts beklimmen vrijdag (21/4) het podium van De Groene Jager in Barchem voor de jaarlijkse Barchem Jankt jeugdplayback. Het publiek kan een gevariëerd repertoire verwachten van Marco Borsato tot een nummer uit de musicalfilm ‘Grease’.

Presentator
Bert Dinkelman neemt de presentatie voor zijn rekening. Hij neemt de plaats in van de presentatoren Tessa Menop, Anne Kok en Alex Welbergen, die andere verplichtingen hebben.

Jury
Aan het jurypanel, bestaande uit Arjen Groteboer, Leonie Bannink en Tess Welbergen, de moeilijke taak om aan het eind van het muziekspektakel de winnaars in de verschillende leeftijdsgroepen aan te wijzen.

Generale
Donderdagmiddag kunnen de deelnemers al even ervaren hoe het is om op zo’n groot podium te staan. Voor de generale repetitie heeft geluidsman Martijn Jansen alvast alle deelnemende nummers bij elkaar gezocht. Diezelfde Martijn verzorgt na afloop ook een echt (kinder)disco.

Kaarten
De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 5 euro. Kinderen betalen de helft. Kaartjes zijn te reserveren bij In de Groene Jager maar kunnen ook aan de deur worden gekocht. De Barchem Jankt jeugdplaybackshow begint vrijdag om 19.30 uur.