Inschrijving Fietsvierdaagse De Achterhoek begonnen

0
Fietsvierdaagse De Achterhoek (eigen foto)

LAREN – De 26e Fietsvierdaagse De Achterhoek wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 9 augustus. Dat duurt nog even, maar de inschrijving is inmiddels alweer begonnen, zo meldt de organisatie. Vroege inschrijvers ontvangen ( tot 1 juli) 2,50 euro korting op het inschrijfgeld.

Aan het succesvolle concept van de vierdaagse is niets veranderd. Deelnemers kunnen zoals altijd kiezen uit afstanden van 20, 45 en 60 kilometer per dag. De routes leiden langs dorpjes, bossen en uitgestrekte weilanden. Het karakteristieke Achterhoekse coulissenlandschap dat door veel fietsers zo wordt gewaardeerd. Naast de Achterhoek zit hier en daar ook een vleugje Twente in de routes.

Kinderroute

Voor de jonge fietsers is er op woensdag een speciale kinderroute van 15 kilometer. Bij terugkomst op het start- en finishterrein kunnen de kinderen deelnemen aan diverse activiteiten tijdens de kindermiddag.

Tijdens de vierdaagse kunnen de fietsers, nadat ze de dagelijkse tocht hebben volbracht, op adem komen in tent en genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

Online inschrijven

Online inschrijven is mogelijk via www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl. De prijs bedraagt tot 1 juli 15 euro per persoon. Daarna moet 17,50 euro worden betaald.

Wie graag op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de
Fietsvierdaagse kan terecht op de Facebookpagina van de organisatie. Op de website is het bovendien mogelijk om zicht te abonneren op de nieuwsbrief.