Foto’s oude popfestival nogmaals te zien tijdens Popmeeting 2.0

2

LOCHEM – De foto’s van het Lochemse popfestival die tot eind juni te zien waren in het Stadshuus zijn zaterdag nogmaals te zien tijdens de Popmeeting 2.0 in het Openluchttheater. Ze vormen dat tussen het kassagebouw en het tunneltje in het theater een soort ‘memory lane’. Het festival wordt zaterdag gehouden van 14.30 tot ongeveer 22.00 uur. Er spelen 5 bands.

De grote oude foto’s van onder meer artiesten als Chuck Berry, Willy DeVille en Bo Diddley zijn uitsluitend zaterdag nog te zien. Wat daarna met de foto’s gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Het programma ziet er als volgt uit:
14.00 uur: poort open
14.30 – 15.30 uur: Jan Ottink Band
16.00 – 17.00 uur: The PittCrew
17.30 – 18.30 uur: Yada Yada
19.00 – 20.00 uur: Livin’ Blues Xperience
20.30 – 21.30 uur: Høksons

Jan Ottink Band
De Jan Ottink Band treedt aan in een vernieuwde bezetting met twee vrouwelijke leden. Dat zijn Susan Waanders (zang en trompet) en Dayenne Wielheesen (bas). Jan Ottink zelf heeft voor het eerst sinds lange tijd zijn saxofoon en klarinet uit het vet gehaald. Dat maakt het mogelijk om onder meer de klassieker ‘Dokter, Dokter!’ weer te spelen.

PittCrew
The PittCrew deed al van zich spreken tijdens een optreden in Exel en tijdens Mañana Mañana. De band is gebouwd op de fundamenten van de Ides of May, met Herman Priester als zingende frontman.

Herman Brood
Yada Yada heeft zich met succes gestort op het repertoire van Nederlands bekendste rock & roll-held Herman Brood. De band is zo enthousiast dat ze in het Lochemse openluchttheater mogen spelen dat ze het repertoire dat The Wild Romance in 1979 op het popfestival speelde als uitgangspunt nemen.

The Livin’ Blues Xperience is de band rond Niko Christiansen, die er in 1968 ook al bij was met Livin’ Blues.

The Høksons mogen het festival afsluiten met repertoire van Normaal. 

Info
De prijs bedraagt 12,50 euro (+ 1,63 servicekost = 14,13 euro). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in Lochem en aan de kassa van het theater op de dag zelf (vanaf 14.00 uur).

Meer informatie op de website van het openluchttheater.

 

2 REACTIES

  1. Hélaas kan ik ze niet zien. Ik woon in het buitenland en mijn werk laat het niet toe te komennin de zomerperiode.
    Kunnen jullie de fotoos scannen en op een site zetten? Er zullen meerdere mensen blij worden gemaakt

  2. Fantastische middag, alleen die Hoksons had van mij persoonlijk niet gehoeven. Eigen werk zal ik niets over zeggen, maar dat Normaal nummers zo te verpesten zijn heb ik nooit geweten en ook nooit eerder meegemaakt. Erg jammer. Rest van de middag en avond TOP bands!!! Respect!

Comments are closed.