Huurder als bestuurder bij Viverion

0
De 'roergangers' van Viverion zoeken meedenkers (bron: viverion.nl)

LOCHEM – Wat zou een huurder doen, als hij/zij aan het roer van Viverion zou staan? Deze vraag leggen medewerkers van de woningcorporatie op 24 mei en 29 mei voor aan de huurders. Op deze dagen bellen ze bij willekeurige huurders aan met de vraag of ze mee willen doen aan een enquête.

Viverion werkt aan een nieuw ondernemingsplan. Daarin wordt beschreven wat de doelstellingen zijn in de periode 2019 tot en met 2021 op het gebied van onder andere woningkwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid.

Niet alleen
In een persbericht schrijft de corporatie: ‘Een goed ondernemingsplan schrijf je niet alleen, maar samen met alle belanghebbenden. Daarom vraagt Viverion gemeenten, huurdersverenigingen en zorg- en welzijnsorganisaties mee te denken. En natuurlijk de huurders. Want wie weet beter wat een huurder nodig heeft, dan de huurder zelf?’

Meedoen
De enquête wordt gehouden op donderdag 24 mei en dinsdag 29 mei. Huurders bij wie de medewerkers niet aanbellen of die niet thuis waren en die toch mee willen doen kunnen voor 30 mei contact opnemen via 088 – 321 32 10. Dan neemt een medewerker van Viverion de enquête telefonisch af.