Het Groot Niet Te Vermijden en Dance Night in de schouwburg [video]

0

LOCHEM – Komend weekend klinkt er veel muziek in de Schouwburg Lochem. Vrijdag (26/10) treedt Het Groot Niet Te Vermijden op met de voorstelling ‘The Inevitables’. Dat betekent veel (herkenbare) muziek en veel kolder en humor.

De video bij de bericht laat de band in de vorige bezetting zien.

De band neemt het publiek mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met een van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Humor en zelfspot
Het Groot Niet Te Vermijden begon in 1985 als Het Henk van der Meijden Dans- en Showorkest. Veel meer dan een orkest voor bruiloften en partijen was het toen nog niet. De humor en zelfspot die er toen al waren bleken aan te slaan. Daar werd op verder geborduurd. Het muzikale vakmanschap staat voorop maar de cabareteske ingrediënten maken de shows onnavolgbaar.

Jarenlang was acteur, zanger en saxofonist Louis Kockelmann het gezicht van de band. Door ziekte moest hij vorig jaar stoppen. Het Groot Niet te Vermijden blijft desondanks een garantie voor een heerlijke avond.

Lochemse sponsor
De band heeft overigens een sponsor met Lochemse roots: De Klussenier. Deze franchiseformule, waar klusbedrijven en klanten elkaar vinden, is eigendom van Lochemer Joost van der Pol. Hij is zelf toetsenist en was vroeger vaak te zien tijdens de gala’s van Lochemse popmuzikanten tijdens de Keidagen.

Informatie

The Inevitables
Het Groot Niet Te Vermijden

Vrijdag 26 oktober 2018, 20:00 uur
Entree: € 24,50 inclusief een (pauze) drankje
Exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
Klik HIER voor meer informatie

Zaterdag: 80’s & 90’s Dance Night

Wie toe is aan een avondje dansen op nostalgische muziek kan zaterdag in de schouwburg terecht voor een Dance Night. De Stadslounge (foyer) wordt dan omgetoverd in een heuze DanceClub.

DJ Mike van Doorn neemt de liefhebbers mee naar de jren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. De beleving van toen wordt versterkt door bekende videoclips uit die tijd te tonen op grote schermen.

Informatie

80’s & 90’s Dance Night
DJ Mike van Doorn

Zaterdag 27 oktober 2018, 21:00 uur
Kaartverkoop online € 8,- | Kaartverkoop aan de deur €10,-
Klik HIER voor meer informatie