Heropende Albert Heijn Lochem weer helemaal bij de tijd

0
Het Lochemse filiaal van Albert Heijn (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het Lochems filiaal van Albert Heijn is woensdagochtend heropend na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding. De winkel is nu ruimer van opzet en het assortiment uitgebreider.

Supermarktmanager Martin Raanhuis is zeer tevreden over de hele operatie van de afgelopen twee-en-halve week, maar nog meer over het resultaat. “We kunnen alles nu veel beter en logischer presenteren. Dit filiaal is acht tot tien jaar geleden voor het laatst onder handen genomen. Alles wat er in al die tijd bij kwam moesten we vaak apart, dus buiten de stellingen, neerzetten. Dat is nu voorbij.”

Raanhuis wijst verder op de veel bredere gangpaden tussen de stellingen. “Een veelgehoorde klacht van onze klanten was dat het te krap was. Ook dat is nu verleden tijd”, zo zegt hij.

Zelfscan

Nieuw voor de Lochemse klanten zijn de zelfscankassa’s en de handscanners. De klant heeft, naast de klassieke kassa’s de keuze tussen het bij de kassa zelf scannen van boodschappen of deze met de een handscanner al te scannen voordat deze in het winkelwagentje wordt gelegd. Daarna gaat het uitchecken en betalen heel snel.

De handscanner laat, nadat eerst de bonuskaart is gescand, desgewenst ook de ‘persoonlijke bonus-producten’ zien en geeft een geluidje als een product wordt gescand waar bonuskorting voor geldt.

In plaats van de handscanner kan ook de eigen mobiele telefoon worden gebruikt. Hiervoor moet de Appie app zijn geïnstalleerd.

Hieronder een aantal foto’s van de vernieuwde AH:

Een van de versafdelingen bij AH Lochem (foto: LochemsNieuws)
Alles voor de borrel bij AH in Lochem (foto: LochemsNieuws)
Bredere paden tussen de stellingen kenmerken de nieuwe winkel (foto: LochemsNieuws)
De kassa’s bij AH, inclusief zelfscankassa’s (foto: LochemsNieuws)