Hanneke Wolsheimer ere-lid van de LEO

0
Hanneke Wolsheimer is benoemd tot erelid van de LEO (foto: LEO)

LOCHEM – Hanneke Wolsheimer-van Doorm is tijdens de algemene ledenvergadering van de Lochemse Evenementen Organisatie van Nederland en Oranje (LEO) benoemd tot erelid. Dit gebeurde op het moment dat zij na ruim 30 jaar afscheid nam als bestuurslid.

Inzet
De benoeming tot erelid dankt ze aan haar geweldige inzet, zo meldt het bestuur in een persbericht. Hanneke Wolsheimer begin in maart 1988 als bestuurslid en zo’n 10 jaar later werd ze secretaris. Die functie vraagt een steeds grotere inzet, zowel bij de voorbereiding als tijdens de uitvoering van evenementen.

Energie
‘Dit kost de nodige energie om voor elkaar te krijgen en gaat ook niet altijd van een leien dakje. Hanneke heeft deze functie geweldig vormgegeven. Hanneke heeft – door zich ruim 30 jaar voor de volle 100% in te zetten – het doel van de L.E.O. waargemaakt’, aldus het bestuur.

Doelstelling
In de statuten van de L.E.O. staat dat zij zich het prettig wonen en werken van mensen in Lochem tot doel stelt, in het bijzonder door het organiseren van evenementen in het kader van Nederland en Oranje en daarnaast met het organiseren van evenementen in het algemeen. Aan het realiseren van deze doelstelling heeft Hanneke Wolsheimer volop bijgedragen.

Onderscheidingen
Ze ontving in 2013 bij haar 25-jarig jubileum als bestuurslid al een Koninklijke Onderscheiding en later dat jaar de draagspeld van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Nu is daar dus het ere-lidmaadschap van de LEO aan toegevoegd.

Anneke Wolsheimer (foto: LEO)