Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Warnsveldse Boys

0
(foto: Go Ahead Eagles)

WARNSVELD – Go Ahead Eagles komt van 22 tot en met 24 augustus naar Warnsveldse Boys met een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Iedere jonge voetballer uit de regio kan hieraan deelnemen.

Tijdens de zomervakantie staan er nog drie Go Ahead Eagles Soccer Camps op het programma bij Sportclub Deventer (23 t/m 25 juli), Apeldoornse Boys (20 t/m 22 augustus) en DVV Go-Ahead (29 t/m 31 augustus).

Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps .

Skill Games
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de Go Ahead
Eagles Soccer Camps, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop
ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen voetbalplezier.

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-
15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Er is ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.