Etalageveiling bij Meilink Mode direct een succes

0
Hans Meilink van Meilink Mode in Lochem is voorlopig even 'veilingmeester' (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Meilink Mode is deze week begonnen met een bijzondere actie. Op kleding in de etalage kan op verschillende manieren een bod worden gedaan. Zelfs zonder van huis te hoeven gaan. Eigenaar Hans Meilink meldt al na twee dagen het een groot succes. Hij heeft de veilinghamer al tientallen keren laten knallen. “Ik word inmiddels veilingmeester genoemd”, zo zegt hij. 

Deze maand gaat het 100e bedrijfsjaar in voor Meilink Mode. Deze mijlpaal is mede bereikt door steeds te anticiperen op de omstandigheden en door kansen te pakken. Dit is in deze tijd meer gevraagd dan ooit. De lokale gunfactor speelt momenteel bij veel consumenten een rol bij hun aankopen. Daarom geldt vanaf woensdag: Veiling bij Meilink.

De actie heet ‘Schatgraven in de kijkshop’. Door de combinatie van kijken in de etalages van de winkel aan de Bierstraat en vervolgens via app, mail of telefoon bieden op artikelen ontstaat een leuk shopping-evenement. Extra gemakkelijk wordt het doordat in de etalage, en overdag ook buiten op borden, een QR-code is te vinden die kan worden gescand.

Thuiswinkelen

Wie liever thuis blijft en van online shoppen houdt zijn er ook mogelijkheden om mee te bieden. Dit kan voorlopig elke dag. Er is een dagelijks twee keer een wisselende veiling via Facebook en Instagram. Wie zoekt op ‘Marktplaats Meilink Mode’ kan via de tijdelijke webwinkel van Meilink Mode een bod doen op een groot deel van de wintercollectie. Er gelden zeer lage vanaf-prijzen. Deze liggen ruim onder de helft van de normale winkelwaarde.

Winterkleding

Door de lockdown die sinds half december geldt hebben kledingwinkels nog veel winterkleding op voorraad. De keuzemogelijkheden zijn dan ook groter dan ooit. Een echte buitenkans voor koopjesjagers dus.

Mede door het winterse weer van dit moment komen er nu vooral winterjassen en warme truien en vesten in de etalageveiling aan bod. Het aanbod wisselt wekelijks dus een regelmatige wandeling loont de moeite.

Click & Collect

Vanaf woensdag (9 februari) mogen winkels hun klanten bedienen via het zogeheten click&collect-principe. Online bestellen en later ophalen in de winkel mag nu weer. Wie het hoogste bod op een artikel uitbrengt heeft de keuze tussen bezorgen en afhalen. Dat laatste kan buiten de winkel en op een vooraf afgesproken tijdstip.

 

facebook.com/meilinkmode
instagram.com/meilinkmode
marktplaats.nl (zoek naar Meilink Mode)