Enquete woningbehoefte door Wakker Laorne

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)
LAREN – De werkgroep Wonen & Duurzaamheid van belangenvereniging Wakker Laorne heeft een enquête online gezet om de woonwensen van Larenaren te peilen. De enquête bevat belangrijke vragen om de woningbehoefte in Laren in kaart te brengen.
De werkgroep wil via antwoorden op vragen inventariseren of het huidige woningaanbod nog aansluit bij uw woonwensen en of er behoefte is aan nieuwbouw in Laren. En als dat laatste het geval is, hoopt Wakker Laorne duidelijk te krijgen welk type woningen gebouwd moet worden.
De vragenlijst is online in te vullen via DEZE LINK.
De enquête is primair gericht op inwoners van Laren maar iedereen die geïnteresseerd is in een woning in Laren kan de vragenlijst ook invullen. Larenaren wiens kinderen of familieleden niet meer in het dorp wonen maar die wellicht terug willen komen, worden verzocht de enquête onder de aandacht te brengen. Het invullen kost zo’n 10 minuten.
Het beantwoorden van de vragen gebeurt anoniem. De resultaten worden op hoofdlijnen met de gemeente Lochem besproken en via de website van Wakker Laorne gedeeld.