Dierenarts Martin Hovius gaat met pensioen

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – Dierenarts Martin Hovius gaat met pensioen. Op 1 januari legt hij zijn werkzaamheden voor Dierenkliniek Lochem neer. Hij was 30 jaar actief in Lochem en omstreken. Zijn officiële afscheid valt op vrijdag 25 januari samen met een open huis van de dierenartsenpraktijk.

Hovius zegt met veel plezier op zijn werk terug te kijken. ,,Door de jaren heen heb ik in mijn vak vele trends en ontwikkelingen de revue zien passeren. Ook de dierenartsenpraktijk is niet stil blijven staan en is in de loop van de jaren flink gegroeid. Toen ik hier in 1989 begon, waren we met 4 dierenartsen en 2 assistenten. Nu zijn we met 9 dierenartsen en 8 praktijkondersteuners.

Gorssel
Hij vervolgt: ,,Vorig jaar openden we nog een vestiging in Gorssel. Wat mij persoonlijk vooral zal bijblijven, is het contact met cliënten over hun huisdier en het delen van lief en leed. Dat gaf me energie en ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen.”

Open huis
De dierenartsen Laurent Brinkhof, Sara Cammelbeeck en Gesinus Heussinkveld zetten de praktijk voort. Tijdens het open huis kan iedereen kennismaken met de mogelijkheden van de praktijk en met het team. Dat kan op vrijdag 25 januari van 16.00 tot 20.00 uur. Dan is er dus ook gelegenheid om afscheid te nemen van Martin Hovius.

De Dierenkliniek Lochem is de vinden aan de Albert Hahnweg 74.
Hovius kijkt met veel plezier terug op zijn werk. “