‘Demo Dagen’ bij Studio IJsseldijk in Epse

0
De opnameruimte van Studio IJsseldijk in Epse (eigen foto)

EPSE – Iedereen die wel eens een demo zou willen opnemen in een echt studio kan dit voorjaar terecht bij Studio IJsseldijk. Daar worden op 14 en 21 april en op 12 mei de ‘Demo Dagen’ gehouden. Dan gelden verlaagde tarieven.

Dromen
Saxofonist Louis Gerrits en zangeres Mariske Hekkenberg, die Studio IJsseldijk runnen noemen het ‘een laagdrempelige manier om dromen werkelijkheid te laten worden’. De zijn mogelijkheden voor kinderen, volwassenen en koren. Zangers, zangeressen en instrumentalisten van elk niveau zijn welkom.

Tarief
Tijdens de betrokken dagen kan men een demo opnemen tegen een speciaal, verlaagd tarief. De muziekstijl maakt niet uit: pop, jazz, klassiek, rock, alles is mogelijk. Solisten, duo’s en kids krijgen één uur studiotijd tot hun beschikking; voor koren (tot 12 personen) is dit twee uur. Bij een goede voorbereiding is het voor sommige wellicht mogelijk om zelfs 2 nummer op te nemen, of een tweede stem of koortje toevoegen aan de basisopname.

Na de ‘Demo Dag’ worden alle opnames professioneel gemixt waarna ze naar de makers worden gestuurd.

Professionele opname
,,We vinden het leuk mensen uit de regio te ontvangen die misschien niet zo snel de
stap naar een echte studio durven zetten, maar het wel heel erg leuk zouden vinden
een professionele opname te hebben van zichzelf”, aldus Louis en Mariske.

,,Gedurende de sessie begeleiden we iedereen zo goed mogelijk met ‘tips & tricks’ en we zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt. En wie iemand meeneemt die de opnamesessie filmt, kan zelfs een clipje op YouTube zetten”, zo vervolgen de eigenaren van de studio.

De eerste data staan gepland voor woensdagmiddag 18 april (kids), zaterdag 21 april
(volwassenen) en zaterdag 12 mei (koren).

Aanmelden kan via info@studio-ijsseldijk.nl of telefonisch via 0575-492009.

Zie ook: www.studio-ijsseldijk.nl