Decor openluchtspel ‘Het Groene Goud’ krijgt vorm

1
Repetitie van Het Groene Goud op 20 juni (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – In het openluchttheater wordt hard gewerkt aan de voltooiing van het decor voor ‘Het Groene Goud’. Het openluchtspel wordt op 29 en 30 juni en op 6 en 7 juli opgevoerd.

De repetities zijn in volle gang en de acteurs en actrices hebben hun teksten inmiddels goed in het hoofd. Momenteel wordt geoefend in het decor en met steeds meer rekwisieten die gebruikt gaan worden. Dat varieert van olijven tot paarden en auto’s.

Tegenslag
Deze week was er een tegenslag. Regisseur Tonnie Sleumer werd getroffen door een acute blindedarmontsteking en moest met spoed geopereerd worden. Het ziet ernaar uit dat hij op tijd weer fit is voor uitvoeringen. Tekstschrijver Gerwin Nijkamp nam de rol van de regisseur tijdelijk op zich.

LochemsNieuws schreef eerder een uitgebreid verhaal over het openluchtspel. Lees het HIER.

Meer informatie op de website van het openluchtspel.

Gerwin Nijkamp (rechts) is de tekstschrijver van het openluchtspel. Hij moet even ook de rol van regisseur op zich nemen vanwege ziekte van Tonnie Sleumer (foto: LochemsNieuws)

1 REACTIE

  1. \Ik heb net 2 kaartjes besteld en betaald voor as zaterdagavond . krijg ik de kaartjes per mail toegezonden ? of hoe gaat dat , Groeten JH Lefers tel 053-4771668 06-14133662

Comments are closed.