‘De Weg’ van Ekaterina Levental in Kulturhus ’t Kruispunt.

0
Ekaterina Levental (foto: Philip Van Ootegem)

LAREN – ‘De Weg’ vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Omlijst met prachtige muziek. Het is op zondagmiddag 6 oktober te zien in in Kulturhus ‘t Kruispunt in Laren.

Muziektheater

In de persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. De weg, die leidde van
land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme.

Harp, zang en dans

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht, en hoop.

Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Informatie:

Zondag 6 oktober, 14.30 uur.
Kaarten á € 15,00 zijn te reserveren via bankoverschrijving (NL22RABO0334850061 t.n.v. St. Kulturhus ’t Kruispunt) of te koop in het Kulturhus, Verwoldseweg 1 in Laren.

Scene uit ‘De Weg’ (foto: PR)