De Toekomst houdt weer toernooi voor bedrijven- en vriendenteams

0
Beeld van een eerder bedrijventoernooi bij De Toekomst (eigen foto)

LOCHEM – Tafeltennisvereniging De Toekomst houdt ook dit jaar weer een toernooi voor bedrijven- en vriendenteams. De inschrijving hiervoor is gestart en loopt tot 24 januari. Bij dit toernooi spelen mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd, met én tegen elkaar. Sportiviteit, gezelligheid en ‘netwerken’ gaan hand-in-hand.

Er kan dit jaar geoefend worden op woensdag 17 januari vanaf 20.30 uur. De speelrondes vinden plaats op de donderdagen 25 januari en 1 februari. De zaal is dan geopend vanaf
19.45 uur en de wedstrijden beginnen om 20.15 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid om na te borrelen in de sfeervolle kantine van De Toekomst.

Prijzen

Tijdens de eerste speelronde worden individuele prijzen uitgereikt. In de tweede ronde draait het om teamprijzen. Opgave voor deelname kan met teams van drie personen. Een team mag samengesteld worden met medewerkers van bedrijven of van vrienden, partners, buren enzovoort.

Inschrijven kan door alle benodigde informatie naar g.mogezomp@lttcdetoekomst.nl te mailen. Nodig zijn gegevens van een contactpersoon,  telefoonnummer en e-mailadres van bedrijf, buurt of vriendenclub en een lijstje namen van elk team, het geslacht van elke deelnemer en zijn of haar eventuele ervaring met tafeltennis. Deelname is gratis.