Campagna ‘Beste Buur-verkiezing’ 2021 van start

0
Harmke van de Straat is de Beste Buur van 2020. Burgemeester Sebastiaan van 't Erve bracht het heugelijke nieuws (eigen foto/SWL)

LOCHEM/GORSSEL – Ook dit jaar wordt de ‘Beste Buur-verkiezing’ gehouden in de gemeente Lochem. Iedereen kan iemand nomineren voor deze titel. Op 25 september reikt burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve de prijs uit aan de winnaar. De verkiezing is een initiatief van de Stichting Welzijn Lochem (SWL).

Kent u iemand die een grote bijdrage levert aan de sfeer in de buurt? Een buurman of buurvrouw die veel voor u en anderen doet? Iemand in de buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd vriendelijk is tegen de spelende kinderen in de straat? Een man of vrouw die achter de schermen keihard werkt om het jaarlijkse straatfeest te organiseren? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Beste Buur.

Uit de genomineerden kiest een onafhankelijke jury diegene die het mooiste voorbeeld is van een buur die iedereen zich zou wensen.

Nomineren

Ga uiterlijk 11 september naar www.goedeburenlochem.nl en klik op ‘ik nomineer een buur’. Dan verschijnt het nominatieformulier. Voorwaarde voor nominatie is dat de genomineerde in de gemeente Lochem woont.