Home Regio Lochem Café H₂O Lochem op 1 juli officieel open

Café H₂O Lochem op 1 juli officieel open

0
Café H₂O aan de Smeestraat in Lochem.

LOCHEM – Café H₂O aan de Smeestraat in Lochem gaat op vrijdag 1 juli officieel open. Die avond is er eerst van 20 tot 22 uur een bijeenkomst voor genodigden, maar daarna is iedereen welkom.

Er wordt nu nog met man en macht gewerkt aan de inrichting van het café. Dat gebeurt onder leiding van de nieuwe uitbaatster Joanne van de Water (30) uit Gorssel. Haar achternaam verklaart meteen de nieuwe naam van het café.

Ervaring
Helemaal nieuw is de zaak niet voor haar. Ze werkte in het verleden voor de vorige eigenaren. Joanne van de Water heeft daarna brede ervaring opgedaan in horeca. ,,Dat varieert van eetcafé tot hotel. Ik heb ook leidinggevende functies gehad”, zo vertelt ze.

Gorsselse uitbaatster met veel ervaring in de horeca

Breder
Ze vond dat de rijp was voor een eigen zaak en vond die dus in Lochem. Zoals al eerder gemeld door LochemsNieuws gaat H₂O een bredere doelgroep aanboren dan de voorganger, die het vooral moest hebben van de late vrijdag- en zaterdagavond en een jong publiek. Dat gaat veranderen, zonder de jongeren tekort te doen overigens. Van woensdag tot en met zondag opent H₂O om 11 uur voor koffie en lunch. Er komt verder een uitgebreide borrel- en cocktailkaart.

Swingen
In het weekend, na 22 uur, is het nog steeds de bedoeling dat er flink geswingd wordt. Dat gebeurt zowel met muziek die vanachter de bar wordt gedraaid als door dj’s. Joanne van de Water wil zich op jongeren blijven richten omdat er erg weinig voor die groep is te doen in Lochem.

Multi-functioneel
De ruimte moet dan ook multi-functioneel worden ingericht. Dat komt onder meer tot uiting in de neerklapbare tafelbladen aan de wanden. Daar kan overdag prima worden gezeten maar later op de avond zouden ze maar in de weg staan.

Verder is er aan de inrichting van de zaak – afgezien van fris schilderwerk – niet erg veel veranderd. De (fraaie) bar is dezelfde als voorheen en ook de rookruimte aan de voorzijde blijft.

Terras
Buiten beschikt H₂O over een groot terras. ,,Die huur ik van de gemeente. Het is de bedoeling dat het een lounge-achtig terras wordt”, zo zegt de nieuwe uitbaatster.

De Facebookpagina van H₂O vindt je HIER.

(foto: LochemsNieuws)
(foto: LochemsNieuws)