Busuitje: Silokunst bekijken in de regio

0
Een close-up van de schildering op de silo aan de Goorseweg (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Wie kent niet de bijzondere schildering op de silo aan de Goorseweg in Lochem. In de Achterhoek zijn nog negen van zulke kunstwerken te zien. Van verschillende kunstenaars en met heel gevarieerde thema’s. Een aantal van deze mooi schilderingen zijn van dichtbij te bekijken via een busuitje van Welzijn Lochem, op woensdag 17 april.

Onderweg kunnen de deelnemers genieten van de omgeving, die langzaam fris lentegroen kleurt. ‘s Ochtends wordt iedereen thuis opgehaald en voert de route langs een aantal kunstwerken op groot formaat en met elk een eigen verhaal. Onderweg is koffie of thee met iets lekkers en na afloop brengt de buschauffeur iedereen weer thuis. Het uitje duurt ongeveer een dagdeel.

Aanmelden

Aanmelden kan via email naar info@welzijnlochem.nl of telefonisch 0573-297 000.
Opgeven kan tot vrijdag 12 april aanstaande. Het minimum aantal deelnemers is 8 personen en maximaal kunnen 16 personen mee. De route voor het ophalen en de precieze tijd van vertrek, wordt na 12 april aan de deelnemers doorgegeven.

De bussen zijn voorzien van een rolstoellift. Rolstoelgebruikers worden verzocht zelf voor een begeleider te zorgen. De kosten voor dit uitje bedragen € 16,- per persoon, inclusief busreis en koffie/thee met iets lekkers. Andere uitgaven onderweg zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen via een pinautomaat in de bus, op de dag van het uitje.

Meer informatie over de Silo Art Tour Achterhoek is HIER te vinden.