Boekhandel Lovink bezorgt boeken per fietskoerier

0
Detail van de poster van Boekhandel Lovink. De volledige versie staat onder dit artikel. (Tekening: Jan M. Verburg)

LOCHEM – Boekhandel Lovink bezorgt boeken desgewenst aan huis. En voor wie het gesprek en het persoonlijk advies niet wil missen is er een telefonische bestellijn. Frederike Scholing van Lovink heeft voor de bezorging in en om Lochem een aantal vrijwillige fietskoeriers beschikbaar.

De volledige versie van de poster van de boekhandel staan onderaan dit bericht.

Het motto is: Lees globaal, koop lokaal (juist nu). Frederike Scholing legt uit dat online bestellen van boeken bij de grote webwinkels geen voordelen biedt. “Iedereen moet zich houden aan de vaste boekenprijs”, zo legt ze uit.

Meer tijd

De bezorgdienst kan een uitkomst zijn voor mensen die op dit moment meer tijd hebben of die hun huis niet uit kunnen of durven. De winkel aan de Markt is uiteraard ook gewoon geopend, tot het moment dat een eventuele ‘lockdown’ daar een eind aan maakt.

Lezen als eerste levensbehoefte? De Belgische regering lijkt dit te onderschrijven, want bij de zuiderburen zijn alle winkels gesloten, behalve supermarkten, apotheken, drogisterijen en… boekhandels.

Bestellen

Bestellen kan telefonisch via 0573 – 25 16 79. Of via e-mail: lovinkboekhandel@gmail.com.
Verder kunnen boeken 24 uur per dag worden besteld via de webshop. Wie voor 21.00 uur bestelt krijgt de boeken de volgende werkdag thuisbezorgd via PostNL. Ga hiervoor naar www.boekhandellovink.nl.

Ondernemers delen hun nieuws:
Dit is een bericht in het kader van onze actie ‘Geef de (horeca)ondernemer de ruimte’. Ook (gratis) iets te melden over je bedrijf in relatie tot de coronacrisis? Mail naar info@lochemsnieuws.nl. In verband met de drukte kan de verwerking iets langer op zich laten wachten.

Poster van Boekhandel Lovink (tekening: Jan M. Verburg)