Boek Gorsselse columnist Hekkelman nu te koop

0
In 'Blaadfje Sla' zijn de columns van Joop Hekkelman gebundeld (foto: LokaalGelderland.nl)
GORSSEL/WARNSVELD – Gorsselnaar Joop Hekkelman heeft een columnbundel, genaamd ‘Blaadje Sla’, uitgebracht. Het boek ligt nu in de boekhandel.

Column
De Gorsselse schrijft al ruim een jaar wekelijks een column voor de nieuwswebsite LokaalGelderland, de mediapartner van LochemsNieuws. De columns, die goed gelezen worden, zijn gebundeld in het boek dar 104 pagina’s telt.
Eerste exemplaar
Jesse Sprikkelman nam namens LokaalGelderland het eerste exemplaar in ontvangst in The Readshop in Warnsveld (zie foto onder dit bericht). ,,Wat een leuke manier om de columns zo onder een ander publiek onder de aandacht te brengen”, aldus Sprikkelman. ,,En wie de columns, net zoals ik, wekelijks leest, wil deze natuurlijk graag in de boekenkast hebben staan, denk ik.”
Traditioneel
Hekkelman, die al eerder diverse boeken uitbracht, denkt dat mensen graag zijn columns in handen hebben: ,,Het klinkt misschien wat ouderwets. Maar er zijn heel veel mensen, heb ik gemerkt, die mijn columns lezen. Maar er zijn ook heel veel mensen die niet op de digitale snelweg zitten. Dus niet op internet, niet op sociale media, enzovoort. En ook die, heb ik bedacht, mogen mijn verhalen lezen. Dat lijkt me heel leuk om het op de traditionele manier de verhalen te bundelen.”
De bundel is te koop bij The Readshop in Warnsveld en bij Boekhandel Bechtle in Gorssel. Ook is het direct via Hekkelman te verkrijgen, contact met hem kan via blaadjesla@lgld.nl.
Joop Hekkelman overhandigde het eerste exemplaar van zijn boek aan Jesse Sprikkelman (r) van LokaalGelderland (foto: LokaalGelderland.nl)